CASA, GRANOLLERS CENTRE-000999-437

Venda

Descripció

Es ven casa antiga a reformar situada al cèntric carrer Joan Prim de Granollers. Aquesta propietat ofereix una oportunitat única per a aquells que busquen un projecte de renovació amb gran potencial. La casa compta amb una superfície construïda de 130 m², distribuïts en dues plantes, amb la possibilitat d´ampliació.
La casa es troba en una zona cèntrica de Granollers, propera a tots els serveis essencials, com botigues, escoles i transport públic. La ubicació al carrer Joan Prim garanteix una excel·lent connexió amb la resta de la ciutat i els seus voltants.
Tot i que la propietat requereix una reforma completa, la seva estructura sòlida ofereix una base perfecta per realitzar les millores necessàries i adaptar-la a les seves necessitats i gustos personals.
La propietat permet la possibilitat d´ampliació, la qual cosa ofereix una oportunitat addicional per incrementar el seu valor i funcionalitat, adaptant-se a diferents projectes arquitectònics.
Ideal tant per a inversors com per a particulars que desitgin crear la seva llar ideal des de zero, aprofitant l´encant d´una casa antiga amb l´avantatge de personalitzar cada detall de la reforma.

Una de les característiques més destacades d´aquesta propietat és el seu accés a dos carrers. Això no només millora significativament l´accessibilitat i el flux de circulació, sinó que també obre la possibilitat de construir un garatge. Aquesta característica és especialment valuosa en àrees urbanes on l´espai per aparcament pot ser limitat. Tenir l´opció d´afegir un garatge no només augmenta la comoditat i funcionalitat de la vivenda, sinó que també afegeix un valor considerable a la propietat. Aquest avantatge únic permet als futurs propietaris dissenyar i adaptar l´espai a les seves necessitats específiques, oferint major flexibilitat en l´ús i distribució de la vivenda.

No perdi aquesta oportunitat d´adquirir una casa amb tant de potencial en una de les millors ubicacions de Granollers!

Per a més informació i visites, si us plau contacti amb nosaltres.

Adreça

Adreça: C/
Població: GRANOLLERS
Zona: CENTRE

Detalls

Identificació de la Propietat: 000999-437
Preu: 220.000€
Tipo: CASA
Mida de la Propietat: 130 m2
Dormitoris: 3
Banys: 2

Característiques

Qualificació energètica

A
B
C
D
E
F
G

Si voleu contactar amb Finques Vallbona podeu fer-ho omplint el següent formulari o bé enviant un correu electrònic a info@finquesvallbona.com





    Informació bàsica sobre Protecció de Dades

    Responsable: Finques Vallbona, S.L.
    Finalitat:

    • Finalitat 1: Atendre el seu contacte.

    • Finalitat 2: L'enviament de comunicacions comercials.

    Legitimació: La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció de la seva autorització.
    Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
    Ubicació: Aquí podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades.


    Oficines: 938792164Contacte Comercial: 665 389 215